Niveko Monopools

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Niveko Monopools'We zijn blij dat we voor Niveko hebben gekozen!'

Niveko produceert op maat gemaakte zwembaden geheel naar uw wens! Kwaliteit en uiterlijk staat voorop bij deze prefab zwembaden. U kiest het type bad en de vorm, de kleur en de grote van het bad. Oneindig ‘baantjes zwemmen’ door middel van tegenstroming in uw bad, een automatische lammeren afdekking of RGB ledverlichting die het zwembad helemaal compleet maakt? Dit is allemaal mogelijk!

Klik op onderstaande foto voor meer inspiratie.
 
 

Over Niveko
 

20 jaar ervaring, meer dan 70 gekwalificeerde medewerkers, meer dan 450 zwembaden die elk jaar worden geïmplementeerd.
 
Door de jaren heen heeft NIVEKO het vertrouwen gewonnen bij klanten in heel Europa. Dankzij voortdurende monitoring van trends en gebruik van geavanceerde technologieën, is NIVEKO een synoniem geworden voor een zwembad van ongekende kwaliteit.

De reputatie van Niveko maakt dat zij zelf de verplichting stellen en motivatie hebben dat deze zwembaden altijd perfect zijn en niet alleen voldoen aan alle vereisten voor kwaliteit van het vakmanschap, maar ook aan de ideeën en wensen van de eigenaar.

 
Neem een kijkje op de website van Niveko en ontwerp uw eigen zwembad!
 Kiest u voor een zwembad met een overloopgoot waarbij het waterniveau gelijk ligt met uw terras of voor een overloopzwembad Infinity? Deze is vooral geschikt voor omgevingen met een terrein met variabele hoogte, waar het water aan één kant over de rand van het zwembad stroomt en zo de indruk wekt van een oneindig zicht op het omliggende landschap. een overloop infinity waarbij het water aan één kant over de rand van het zwembad stroomt en zo de indruk wekt van een oneindig uitzicht op het omliggend landschap. Door te kiezen voor een zwembad van Niveko bent u gegarandeert verzekerd van een top product!
 


De zwembaden van Niveko worden op maat gemaakt. Door deze efficiënte manier van product is het mogelijk om in een paar dagen een compleet zwembad te realiseren.
Ontwerp het zwembad dat bij u past. Een geïntegreerde bank waar u op kunt zitten of een 'beach' waar u heerlijk op kunt relaxen en u het gevoel geeft alsof u aan het strand ligt. 
Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.


Klik hier voor de productencatologus

Neem gerust contact met ons op middels onderstaand formulier. Wij gaan graag met u in gesprek!

 

Share our website